Kursansvarlige

Hei!

Jeg heter Alf Andreassen og har ansvaret for kurs og opplæring som skjer via Alfa Fritid. Padlet kajakk veldig lenge. Formelt er jeg NPF Veileder Hav i tillegg til kurs via BCU. Utdannet i pedagogikk og levende interessert i mennesker og utvikling av mennesker. Pedagogisk så har jeg tro på varig læring gjennom veiledning og refleksjon og bruker ren instruksjon så lite som mulig. Veldig søkende etter ny læring og metoder.

Har drevet med kajakkurs siden 2007 og holder i dag Grunn-, Teknikk- og Aktivitetslederkurs. I tillegg er jeg engasjert av Norges Padleforbud til kurs og samlinger.

Padleglede er sentralt i det jeg holder på med og jeg forsøker å tilrettelegge kursenes form i forhold til det.

Jeg har tlf 911 69890 og mail post@alfafritid.no

Alf

 

Kjell-Arne Andreassen

Nei, vi er ikke i slekt, men noen ganger skulle man tro det når vi diskuterer «så fillene fyker». Utviklende forskjeller vil jeg kalle det.

Padlet fra midten av 80-tallet og interessert i undervisning generelt. NPF Turleder Hav i tillegg til BCU-utdanning. Spesialpedagog av yrke, men Kjell-Arne har også utdanning innen idrett og ledelse. Undervist i ulike segment av friluftsliv siden 1984 også på høgskolenivå.

Holder Grunn-, og Teknikkurs i tillegg til modulkurs innenfor disse.

Jeg har jobbet sammen med Kjell Arne siden 2005 og han har hatt langt over 1000 kursdeltakere på Grunnkurs. Jeg er ganske sikker på at en mer pålitelig og erfaren kursleder skal du slite med å finne i NPF systemet!

Kjell-Arne liker å være ute. Det innebærer aktivitet i bratt terreng både på tur opp og ned, på bre, sykkel og ski i tillegg til kajakk. Et lyst og ledig humør gjør det trivelig å være sammen med Kjell-Arne!

Kjell-Arne har tlf 917 26585 og mail kaa1963@gmail.com

Kjell-Arne

Morten Føyen

Morten gikk og surret i barnehagen(?) når vi gamlingene forsøkte oss i kajakk første gang. Dog må jeg medgi at han har tatt oss igjen. Spesialsykepleier av yrke. Friluftsmann og familiefar. Helintegrert vestlending som kom nordover i 2005.

Har gått det han kan av NPF kursstigen hos oss og videre i NPF. Morten er NPF Veileder. Gjennom kursene hos oss ble jeg oppmerksom på Mortens egenskaper både faglig og personlig. Hospitering over tid har gjort at Morten har en god plattform som leder på kurs og tur. Morten har stor glede av å være sammen med folk i alle aldre og se de utvikle seg. Ikke minst gi kursene et innhold og form som skaper padleglede og sørger for at folk fortsetter med kajakk.

Morten holder i dag Grunn-, Teknikk-, Aktivitetsleder og Førstehjelp/HMS- kurs. På sistnevnte kurs har han naturlig nok fagansvar. Morten er også engasjert av Norges Padleforbund på kurs og samlinger.

Trives på tur, men også sammen med venner mellom holmer og skjær og brytende bølger når forholdene ligger til rette for det.

Morten har tlf 930 06658 og mail morten.foyen@gmail.com

 

Morten