Prijon

Prijon er vårt "hjertebarn". De var et av de første merkene vi fikk agentur på i Norge. Veien dit var krevende, men når vi ble akseptert var det som å komme inn i en familie hvor vi får være med på den utviklingen som skjer.
Hvorfor Prijon? For det første er Prijon de nesten de eneste som lager kajakkene i HTP plast. Vi skriver "nesten" siden det er noen som forsøker seg på dette uten å få det helt til. Dette innebærer at plasten er seigere, noen den kan være, siden kajakken blåses opp med trykkluft og varme i ei form. Uten tvil markedets stiveste kajakker. Sittekomforten er uten tvil veldig bra med regulerbart sete og lårstøtter.

Vi bruker Prijon som hovedmerke for kurs og utleie. Våre eldste kajakker er nå 12 år og oppfører seg på lik måte som når de var ny. Ingen sig i plast og kajakkene er like rett. Prijon er for veldig mange utleiere osv førstevalget.
Vi tar alltid inn reservedeler til de merkene vi fører, men til Prijon er det svært liten omsetning på disse siden detaljkvaliteten er veldig høy.

Prijon lager også kajakker i Prilite. Dette er mer kjent som "støtfangerplast" og gir en mye lettere og enda stivere kajakk. Marlin i de forskjellige størrelsene er en av de modellene som det går mest av hos oss.

Fra 2019 sesongen komme en enda mindre "Marlin" i Prilite og som en gest for langvarig samarbeid fikk vi bestemme navnet. 

Vi forsøker å ha kajakker på lager til enhver tid i de ulike fargene inkl demobåter.